2020 was op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar!

2020 is in alle opzichten een bijzonder jaar geworden, met voor de meesten van ons een jaar met veel uitdagingen op meerdere vlakken. De zorg om je gezondheid en/of die van dierbaren; je werk of onderneming; alle financiële risico’s die dit met zich meebracht voor je.Ook voor ons was het ingrijpend, maar toch zijn we dankbaar voor wat dit jaar ons óók bracht.We kijken terug op de vele mooie, leerzame en indrukwekkende momenten waar we dankbaar voor zijn.

Terugkijkend op 2020

We denken bijvoorbeeld aan het Programma Happy Leadership, welke wij voor een groot technisch familiebedrijf mochten verzorgen. Het Stay-OK-cafe dat we tijdens de eerste lockdown zes weken online hosten en een mooi succes werd; De Training Happy Performer en Mastermind Werkgeluk tijdens de week van het werkgeluk. De Workshop Werkgeluk voor een Vrijwilligersorganisatie, ook tijdens de week van het werkgeluk; De Masterclass Wellbeing op het strand van Rockanje met een mooie groep deelnemers en de Ontwikkeladviestrajecten aan het einde van het jaar, van NL-Leert-Door-Programma. Het ware mooie momenten in een bijzondere tijd en soms onder bizarre omstandigheden.

Van HRM naar HBM

We nemen alle ervaringen mee! Deze vertalen we graag naar nog mooiere, nieuwe en fantastische initiatieven om in 2021 nog meer mensen te helpen. Want 1 ding weten we nu wel zeker; Het Welzijn van medewerkers was al belangrijk maar wordt nu een essentieel onderdeel van een goed HR-beleid.Welzijn gaat niet alleen over gezondheid, maar ook om sociale en financiële omstandigheden. Sociale werkrelaties en persoonlijk aandacht zijn belangrijk. Een veilige en inspirerende werkomgeving. De balans tussen werk en privé, uitdagend werk en het optimaal benutten van talenten van je medewerkers.Blijf werken aan het Welzijn van je medewerkers, transformeer Human Resources (HRM) om naar Human Being Management (HBM).

Nieuw Programma

Het is onze ambitie om organisaties en instellingen verder te brengen. Om ze te ondersteunen en te inspireren, gebruiken we data. Om hiermee, met de juiste acties, veranderingen duurzaam te realiseren.Het liefst helpen wij bij de bron. Door experts op te leiden om het zelf in eigen organisatie uit te kunnen voeren. Om deze reden starten wij in 2021 met een gloednieuw programma; De Wellbeing & Workhappiness Opleiding voor alle HR Changers, impactors, de aanjagers en inspirators. Voor iedereen die impactvol aan de slag wilt gaan….

Let’s kickstart 2021!