Gezocht 8 HR Professionals voor Try Out Opleiding Positive Impact Expert

Wij zijn op zoek naar 6 HR Managers/Businesspartners die binnen organisaties willen opschalen naar Duurzaam Werkgeverschap en willen ontdekken in het Welzijn en Werkgeluk van medewerkers.

We organiseren een sneak preview van onze opleiding Positive Impact Expert en hebben plek voor maximaal 8 deelnemers voor een try out sessie op woensdag 29 september.
Ben jij:
# Op zoek naar trends, ontwikkelingen en een innovatieve aanpak op HR vlak?
# Wil jij meer leren over duurzaam werkgeverschap en welzijn?
# Ben jij kritisch, heb je ervaring op HR vlak met het ontwikkelen en innovatief van nieuw beleid?
# Heb je uitgebreide ervaring in het werken met teams?

Dan zoeken wij jou!

Wil je wij leren graag van jouw ervaring en eerlijke feedback, maar deze dag gaat je vooral veel mooie en nieuwe kennis  brengen.

Met stip op 1 als belangrijkste thema in alle sectoren staat dit jaar ‘ welzijn, gezondheid en vitaliteit van medewerkers’. Een breed thema dat door de coronacrisis aandacht van HRM-professionals vraagt.

Wij hebben een integrale aanpak en methode,  die je uitdaagt en vraagt ​​om een ​​andere strategie te implementeren. Jouw creativiteit triggert en uitgedaagd in jouw verandervermogen. Duurzaamheid, integraal en funtheorie staan ​​centraal deze dag. Om te winnen op de markt, moet je eerst winnen op de werkvloer!

Tijdens de try-out op woensdag 29 september 2021 van 9.30 tot 17.00 uur doorlopen we op hoofdlijnen de opleiding; maak je kennis met de SDG roadmap, haal wat je hieruit kunt leren en zoek je verdieping daar waar nodig.

 Locatie is midden Nederland. De (volgens ons bescheiden) vergoeding is € 75,- Inclusief lekkers en lunch. Doe je mee? Meld je dan direct aan via de button ‘Afspraak inplannen’ op de site en boek 1 van de 8 plaatsen die beschikbaar zijn!

In december start onze volledige volledige Opleiding Positive Impact Expert, de try out is een mooie opmaat hiernaar toe!