Interview For You Magazine; van Duurzaam Werkgeluk & naar Duurzaam Succes

Op de valreep zo aan het einde van het jaar werden we vanuit JECKX benaderd of we een bijdrage wilde leveren voor ‘ForYouMagzine’. Thema voor deze maand is Vrouw & Ondernemen.

Met dit interview willen we graag alle vrouwen in Nederland met een mooie droom of een diep verlangen voor zelfstandig ondernemerschap inspireren.

Onze boodschap; niet twijfelen maar gewoon doen!

In de afgelopen jaren hebben wij ontdekt welke manier van bedrijfsvoering bij ons het beste past. Maken van fouten hoort daarbij. Na vallen altijd weer opstaan. En doorrrr!! zeggen wij dan tegen elkaar 😉

Onze beste beslissingen worden genomen door feiten én onderbuikgevoel te combineren.  Het combineren van hart en verstand, en gevoel een rol te geven in de besluitvorming dat heeft ons veel opgeleverd. Dit geeft ons meer voldoening en plezier. Dat is precies wat we organisaties ook wat meer gunnen: meer impact door positiviteit, voldoening en fun.

Heb je interesse in een gratis exemplaar van dit mooie magazine? Er staan nl. nog veel meer interessante artikelen en verhalen in. Goed nieuws; wij mogen nl. een paar exemplaren gratis weggeven. Als je ons een mailtje naar stuurt naar: info@jeckx.nl en laat weten waarom  je graag een gratis magazine wilt ontvangen. Sturen wij die jou nog op. Let op: OP=OP!!