JECKX geeft live webinar over werkgeluk & wellbeing voor NOLOC coaches

We waren er al een tijdje mee bezig, maar de datum staat nu vast; Op 17 November geven wij vanuit JECKX een live webinar over Werkgeluk & Wellbeing voor de aangesloten loopbaancoaches en jobcoaches van het Noloc.

Wellbeing en Werkgeluk worden steeds belangrijkere thema’s binnen organisaties en iemand zijn loopbaan. In dit webinar gaan we in op de 6 verschillende onderdelen van Wellbeing en deze gekoppeld aan het werkgeluk van de loopbaanprofessional. Als loopbaanprofessional ben je vaak gericht op je coachee. Maar hoe is het met jouw Wellbeing en Werkgeluk gesteld als zelfstandig ondernemer of werknemer? En kun je vanuit voorbeeldgedrag: Walk the Talk, dit thema meenemen in jouw eigen werk.

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
De bijeenkomst over dit thema wordt ingestoken voor de loopbaanprofessional zelf. Daarnaast hebben we in deze tijd  (mede door Corona) te maken met stress/verzuim/burn-out/daling van de bevlogenheid en onzekerheid & vragen met betrekking loopbaanvraagstukken. Met dit webinar werken we aan inzicht in eigen Werkgeluk en hoe je die kunt vergroten maar ook kunt benutten in de rol van loopbaanadviseur/coach.

Resumé: In dit webinar staan niet de choachees centraal, maar de coaches. Hoe mooi is dat! Mag je als coach een keer aan de andere kant van de tafel zitten 😊Stilstaan bij jouw werkgeluk & wellbeing, we gaan kijken hoe je dit (nog meer) kunt vergroten? Natuurlijk kunnen jij deze inzichten benutten als professional!

Aangesloten coaches kunnen zich gratis aanmelden via de site van het NOLOC.