Opleiding Positive Impact Expert

Duurzaam werkgeverschap voor marktleiderschap

Een gezonde omzet realiseren met vitale en bevlogen werknemers: dat is waar duurzaam werkgeverschap om draait.
Een duurzame werkgever stelt de medewerker centraal en helpt hen hun talenten optimaal te benutten, te groeien en te ontwikkelen. Medewerkers in hun kracht zetten én behouden. Duurzaam werkgeverschap biedt zowel werkgever als werknemer voordelen:

  • Lager verzuimkosten en gerelateerde bijstuur kosten
  • Duurzame arbeidsrelaties
  • Kostenbesparing werving & selectie
  • Besparing op inwerktijd van nieuw personeel.
  • Positieve impact aantrekkelijke werkgeverschap
  • Makkelijker vinden van nieuw talent.

 

Met deze innovatieve opleiding tot Positive Impact Expert leer je hoe organisaties het beste hulp biedt in een verfrissende koers om te kunnen bijdragen aan een duurzame samenleving. Je ontvangt kennis vanuit wetenschappelijk theoretische kader als inzicht in een integrale en succesvolle aanpak. Of je dit nu binnen de eigen organisatie wilt introduceren en ontwikkelen of als zelfstandig expert mee aan de slag wilt gaan. Je doet kennis en inzichten op over het implementeren van tools, systemen, modellen, methodieken en interventies om het Werkgeluk en Werkklimaat te bevorderen. Je leert hoe je het rendement aantoont, de businesscase berekent én meetbaar maakt. Je kunt de impact op zowel KPI’s en performance aantonen.

Met deze opleiding heb je de basis in handen om succesvol binnen de eigen organisatie aan de slag te gaan en positieve impact te realiseren.

 Maar ….. wil je meer?
Dan bieden we iets extra’s; 1 jaar certificering én toegang tot de meest innovatieve meettool van Nederland.
Een wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd engagementtool die je helpt in het leiden en verbinden van de organisatie/ teams. Je leert hoe je hiermee een positieve en productieve cultuur (op afstand) bouwt en behoud.

Voor wie?

MT/directieleden, Leidinggevenden, Professionals (HR, Facilitair, Communicatie, Beleid, People & Culture)

Resultaat

Met de opleiding tot Positive Impact Expert van JECKX heb je alle relevante theoretische (wetenschappelijke) kennis, best practices en praktische tools in handen om binnen jouw organisatie mee aan de slag te gaan. Je krijgt inspirerende oefeningen en fun-werkvormen die je direct in de organisatie kunt toepassen. Je weet hoe je managers & teams het beste helpt en het ambassadeurschap kunt vergroten, welke tools en acties je het beste kunt inzetten om Wellbeing en Werkgeluk in jouw organisatie te vergroten. Kortom een flow filosofie die leidt van data naar daad!

Data, Prijs & Locatie

Data:  Mei 2022

Tijden: 09.30 uur – 16.00 uur

Basisopleiding €1.997

Extra certificering €545

Werkgeluk & Human Being Management

Werkgeluk kreeg de afgelopen jaren veel aandacht en terecht! Organisaties investeren steeds meer in het werkgeluk van hun werknemers, want het rendement van gelukkige werknemers is enorm. Met alle maatschappelijke ontwikkelingen zullen werkgevers een stap verder moeten gaan. Huidig beleid, strategie, besturing en instrumentarium vragen een andere invalshoek en aanpak. Werkgeluk 2.0! Zeker gezien de impact van Covid-19 op de veerkracht en bevlogenheid van de medewerkers, nu thuiswerken en/of hybride werken de status quo zijn is werkgeluk een nog belangrijker thema geworden.Human Being Management is een relatief nieuwe aanpak die zijn impact en succes in organisaties bewijst. Millennials, Generatie Z die de arbeidsmarkt toetreden, kiezen organisaties uit op hun innovatieve aanpak en wat zij bijdragen aan hun wellbeing. De opleiding draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen de organisatie en bied je een impactvolle aanpak en methodiek wat helpt bij de invulling van MVO beleid en duurzaam werkgeverschap.

Shift with Impact

Duurzaamheid is noodzaak geworden. Het traditionele groeimodel is niet meer toekomstbestendig. Circulaire economie is de toekomst. Organisaties die dit begrijpen en bereid zijn zich aan te passen, blijken succesvoller. Een impact strategie trekt jong talent aan met nieuwe competenties en ideeën. Impactvol ondernemen leidt tot betere rendementen, effectievere ketensamenwerkingen, en loyalere werknemers, klanten en aandeelhouders.