Partners

Met onze data-gedreven en mensgeorienteerde integrale aanpak maken wij het organisaties en teams leuker en gemakkelijker te transformeren naar een vitale & bevlogen organisatie waar medewerkers elke dag met veel plezier en energie hun werk kunnen doen.

Om een compleet aanbod te kunnen bieden op het gehele in-door en uitstroomproces heeft JECKX heeft met een aantal innovatieve organisaties een strategisch partnership. 

“To win in the marketplace, you first have to win in the workplace”

Eavan is een (Loopbaan-)Assessmentbureau en bieden diensten op het gebied van assessments, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement, management development en coaching. Ze begeleiden mensen en organisaties bij het ontdekken, verder ontwikkelen en benutten van hun talenten. Kenmerkend voor de manier van werken van Eavan is hun professionaliteit, flexibiliteit, persoonlijke benadering en integriteit. Dat is nu juist wat past bij JECKX.
Met deze aanvullende diensten op die van JECKX kunnen we werkgevers een compleet aanbod bieden voor nagenoeg alle branches en met een landelijke dekking.

Prestatieaanjagers en revolutiecoach

CareerCare ondersteunt organisaties en medewerkers om nu en in de toekomst met passie en plezier te presteren. Dat doen ze ook door te inspireren, inzicht te geven en te stimuleren. Dit leidt tot zelfreflectie, loopbaankeuzes en out-of-the-box-denken.
Samen met CareerCare zet JECKX koers op werkgeluk en innovatief leiderschap. Met de gebundelde kennis op diverse gebieden  geven wij organisaties, managers en medewerkers gedegen advies. Zo vindt iedereen verrassend snel een eigen koers!

STONE ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures (HBO/WO) en het uitvoeren van projecten op het gebied van Finance, IT, HR en Technology. Vanuit de filosofie; Wij maken vrienden doen zij dit op geheel authentieke en unieke wijze, ondernemend en samen met opdrachtgevers en kandidaten. Toegankelijk, nuchter en eigen dat is wat Stone typeert en helemaal bij JECKX past. Ontwikkelingen en veranderingen binnen organisaties worden door onze samenwerking vanuit breedste zin van het woord bekeken en opgepakt waarbij innovatief, integraal en effectief sleutelwoorden voor ons zijn.

Met deze samenwerking heeft JECKX een betrouwbare partner in handen die haar ondersteunt en helpt bij opdrachten die vragen om extra ondersteuning of expertise. Cruciaal in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. JECKX biedt STONE daarentegen de mogelijkheid om als kennispartner innovatief naar buiten te treden en de rol van businesspartner naar haar klanten optimaal te vervullen.

 

2DAYSMOOD motiveert medewerkers, teamleiders, HR Managers én directeuren om verantwoordelijkheid te nemen voor een positief werkklimaat.
JECKX is een strategisch partnership met 2DAYSMOOD aangegaan om deze verantwoordelijkheid zo optimaal te vervullen. Daar waar 2DAYSMOOD een innovatief wetenschappelijk bewezen tool aanbiedt om Medewerkersbetrokkenheid te meten, gaat JECKX aan de hand van de beschikbare data, die realtime beschikbaar is, samen met organisaties aan de slag om de gewenste verandering en mogelijkheden voor een positief werkklimaat en Human Wellbeing te realiseren.
JECKX vervult hiermee de strategische consultancyactiviteiten voor 2DAYSMOOD.

De ambitie en het enthousiasme om samen verder te komen is wederzijds en daarmee helpen we pro-actief en op innovatieve wijze de organisaties van DATA naar DAAD!

#SAM begeleidt samen met een team van experts bij het opzetten of optimaliseren van een preventief vitaliteitsbeleid – aan de hand van real-time data én op duurzame wijze. Aansluitend aan behoeften van directie, HR én medewerkers.

Dit doen zij door gezondheid integraal te koppelen aan meerdere aspecten van de werknemerservaring. Hierdoor bieden ze langdurige gedragsverandering leren werknemers een gezonde levenstijl aanleren.

Ze werken hierin samen met JECKX en daarmee hebben samen een groot netwerk aan partners en coaches, elk met een eigen specialisme vanuit een duurzame en holistische aanpak met als doel het bouwen aan Gezonde organisaties door Duurzaam Werkgeverschap.

TISKO houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerk websites, webshops en mobiele apps. JECKX heeft een nauwe samenwerking met TISKO om de online engagement voortdurend te optimaliseren.

TISKO is opgericht door de jonge en creatieve ondernemer Preston Ziessen en zit gevestigd in Blaricum.